Carnavalsmores

De echte carnavallers hebben er zo naar uitgekeken, de carnavalhaters zijn nu vertrokken voor de wintersport. Het mag weer: carnavallen! Overal vrolijk feestende mensen en carnavalsmuziek, lekker biertjes drinken, gekke/mooie outfits en her en der een knuffel of een stiekeme zoen…?

Mijn carnaval

Mijn voormalige partner en ik hebben ook jarenlang samen carnaval gevierd. De eerste jaren was dat superleuk en ontzettend gezellig… Onze laatste jaren kregen we steeds vaker ruzie vanwege bestaande irritaties en door net wat te veel alcohol…

Na mijn scheiding heb ik nog 1 carnavalletje meegepakt, ben ik even heerlijk losgegaan en daarna was ik er ook wel klaar mee. Tegenwoordig geniet ik liever op enige afstand van al die feestende mensen.

Wat doet carnaval met relaties?

Wat doet carnaval met relaties? Hoe eerlijk ben je tegen je partner? Zijn we wat makkelijker en zien we ondeugd door de vingers? Of gelden dezelfde regels als in het ‘normale’ leven? De meeste relaties schijnen carnaval wel te overleven, maar soms komen er bestaande scheurtjes verder bloot te liggen en leidt het tot een breuk…

Jullie carnaval...

Mocht dit bij jullie het geval zijn en mochten jullie besluiten om de relatie te beëindigen, dan wil ik jullie daar graag bij helpen. Dat doe ik door het bieden van structuur en duidelijkheid over jullie keuzemogelijkheden. En door jullie en jullie context te leren kennen. Zodat ik zowel jouw daden als die van je partner begrijp en/of respecteer.

Dus wat er ook is gebeurd met carnaval of tijdens jullie relatie: aarzel niet om open en eerlijk zijn, voel je vrij om alles te zeggen, ik heb geen oordeel en ben waardevrij. Dit komt de uitkomsten van de mediation voor jullie beiden alleen maar ten goede.

Weloverwogen, in verbinding, zonder oordeel en daadkrachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *