Do what you love

Voor de oprichting van mijn eigen bedrijf, heb ik jarenlang met veel plezier bij het waterschap gewerkt en was ik deelnemer en projectleider van organisatie-ontwikkeltrajecten. Daarnaast vervulde ik de rol van adviseur leren en ontwikkelen. Wat ik boeiend vond aan deze functies was dat ik had te maken met zowel de zakelijke (financiën, processen, structuren) als de persoonlijke kant (menselijk gedrag, weerstand, motivatie, ontwikkeling) van de projecten.

Inspiratie

Menselijk gedrag en persoonlijke ontwikkeling hebben me altijd geïnteresseerd en de masteropleiding Management of Culture and Change heeft me extra handvatten gegeven om mijn werk succesvol te kunnen doen. Maar wat ik miste was dat ik mensen direct hielp, niet in het belang van de organisatie maar in hun eigen belang en in het belang van hun naasten. In mijn privé-leven doe ik dat van nature door naar vrienden en geliefden oordeelvrij te luisteren en hun verder te helpen met hun vraagstukken. Als scheidingsbemiddelaar en mediator is dat je werk! Hoe gaaf is dat!

Ervaringsdeskundige

Daarnaast heeft mijn eigen scheiding mij geïnspireerd: hoewel het het een vreselijk moeilijke tijd was, zijn mijn ex en ik er in geslaagd een goede band te behouden en gunnen we elkaar een fijn nieuw leven. De kinderen hebben we gedurende dat het hele scheidingsproces voorop gezet. Dus ondanks dat we uit elkaar gingen en er veel emoties waren, hadden we een gemeenschappelijk doel. En dat werkt. En dat gun ik iedereen. 

 

Inmiddels mag ik elke dag met volle inzet scheidende mensen helpen. Met mijn hulp zijn mensen weer in staat zijn om een nieuwe start te maken zonder hun partner. Zodat er snel weer rust, zekerheid en zelfvertrouwen is. En dat geeft me veel voldoening!

Weloverwogen, in verbinding, 

waardevrij en daadkrachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *