Goede vrienden…

Ik weet nog hoe dankbaar ik was voor alle steun die ik heb mogen ervaren tijdens mijn eigen scheiding. De een bood een schouder om op te huilen, de ander praktische hulp toen ik naar mijn nieuwe huisje verhuisde, weer een ander stelde confronterende vragen om me aan het denken te zetten en ja, er was er ook eentje waarmee ik heel veel wijn heb gedronken in die tijd …

'Maak Vrienden'-dag

Op 11 februari is het ‘Maak Vrienden Dag’ . Er wordt dan aandacht gevraagd voor het ontmoeten van nieuwe mensen en het ontstaan van nieuwe vriendschappen. Vriendschappen zijn heel belangrijk voor onze gezondheid en ons geluksgevoel. En het is heel waardevol als je mensen om je heen hebt die er ook voor je zijn als je het moeilijk hebt. En dat is nu eenmaal het geval als jij en je partner uit elkaar gaan….

Goede vrienden herken je gemakkelijker als het leven moeilijker wordt...

En misschien heb je helemaal geen zin om nieuwe vrienden te maken, net nu je midden in die rollercoaster van een scheiding zit. Maar leun dan maar extra op je bestaande vrienden. En ga in op hun uitnodigingen om te praten, te huilen, te lachen en te drinken. Accepteer hun aanbod als ze vragen of ze kunnen helpen. Je hoeft het niet alleen te doen, ook al voelt dat misschien soms zo. De meesten mensen vinden het fijn als ze een ander kunnen helpen. En jij zou dat toch ook voor die ander doen?

Vrienden kunnen je helpen op mentaal, emotioneel en praktisch vlak. En ik kan je helpen om alle aspecten van de scheiding goed te regelen.

Weloverwogen, in verbinding, zonder oordeel en daadkrachtig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *